Суп на свинячих реберцях

Суп на свинячих реберцях

Нам знадобиться:

  • свинячі ребра – 600 г
  • картопля – 300 г
  • морква – 150 г
  • корінь селери – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вода – 2 л
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Реберця наріжте порційно. Посоліть і посипте улюбленими спеціями.
Їх потрібно обсмажити в глибокій сковорідці з усіх сторін, протягом 5 хвилин.

Натріть моркву і корінь селери, наріжте цибулю. Додайте до ребер подрібнені овочі, посоліть. Тушкуйте 10-15 хвилин. Можна додати трохи олії і води.

Окремо поставте каструлю з водою на вогонь, після того як вода закипить – вкиньте нарізану картоплю.

При наступному закипанні – додайте ребра з овочами і варіть приблизно 30 хвилин на середньому вогні.

Рецепт супу на свинячих реберцях

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп на свинячих реберцяхДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *