Шашлик зі свинини

Шашлик зі свинини

Нам знадобиться:

  • м’ясо свинини (шия) – 1,5 кг
  • оцет – 2-3 ст. л.
  • мінеральна вода – 1 скл.
  • цибуля – 1/2 кг
  • спеції для шашлика – 2-3 ст. л.
  • сіль – 1/2 ст. л.

Спосіб приготування:

Спочатку потрібно підготувати м’ясо до маринування. Для цього, м’ясо кімнатної температури слід нарізати на приблизно однакові шматки розміром 5х5 см. Викладаємо м’ясо в зручну для маринування миску.

Далі нарізаємо цибулю, кільцями або півкільцями. Додаємо її до м’яса і засипаємо спеціями. Оцет розводимо мінеральною водою і вливаємо до м’яса. Перемішуємо і добре мнемо руками м’ясо. Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо у холодильник на кілька хвилин.

Як тільки м’ясо замаринувалось – нанизуємо його на шампури.

Тепер звичним способом смажимо шашлик. Перевертати м’ясо часто не потрібно, щоб воно залишалось соковитим, але при цьому і не дуже рідко. Гарно промаринований шашлик смажиться 15-20 хвилин.

Шашлик зі свинини у маринаді із мінеральною водою готовий!

Рецепт шашлика зі свинини на мінералці

Смачного 😉

0 коментарів до “Шашлик зі свининиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *