Нам знадобиться:
- вода – 2 л
- копчений бочок – 150 г
- пшоно – 1 скл
- картопля – 3 шт
- морква – 1 шт
- цибуля – 1 шт
- олія
- спеції за смаком
Спосіб приготування:
Картоплю нарізати кубиками і додати в киплячу воду, довести до кипіння і варити 5 хв.
Додати в каструлю добре промите пшоно. Варити на малому вогні під кришкою ще 5-7 хв.
Моркву натерти на терці, цибулю нарізати кубиками, бочок – невеликими шматочками. В сковорідку налити трішки олії і обсмажити.
Добавити зажарку в каструлю.
Додати спеції за смаком, варити до повної готовності крупи і картоплі.
Куліш готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Куліш”Додати →