Нам знадобиться:
- 200 г печериць
- 200 г курячого філе
- 200 г картоплі
- 100 г цибулі
- 100 г моркви
- 70 г гречки (1/2 склянки)
- 3-4 гілочки петрушки
- 2 лаврові листки
- сіль
- перець
- олія для смаження
Спосіб приготування:
Куряче філе залити 1,5 л води, поставити на вогонь. Довести до кипіння, посолити, варити на маленькому вогні 20 хвилин.
Цибулю почистити, дрібно порізати.
Гриби порізати пластинками.
Цибулю обсмажити на олії 5 хвилин.
Додати гриби, перемішати, смажити 15-20 хвилин або поки не випарується вся рідина.
Картоплю почистити, порізати невеликими брусочками.
Моркву почистити, порізати маленькими брусочками.
З бульйону дістати відварене філе і покласти туди картоплю.
Додати моркву.
Всипати промиту гречку. Варити 15 хвилин.
Філе порізати брусочками.
Петрушку дрібно порізати. Суп поперчити, покласти лавровий лист. Додати обсмажені гриби з цибулею, варити 5 хвилин.
Додати шматочки курячого філе.
Додати петрушку, вимкнути вогонь. Грибний суп з гречкою готовий.
Смачного 😉
0 коментарів до “Грибний суп з гречкою”Додати →