Гарбузовий крем-суп

Нам знадобиться:

  • гарбуз – 550 г
  • вершки – 300 г
  • сир вершковий (м’який) – 120 г
  • вода – 500 мл
  • цибуля – 40 г
  • цибуля-порей – 40 г
  • вершкове масло – 20 г
  • цукор  – 20 г
  • кедровий горіх – 20 г
  • оливкова олія
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Гарбуз нарізати шматочками, цибулю і цибулю-порей порубати.

У розігріту каструлю налити оливкову олію, викласти цибулю.

Обсмажити, додати гарбуз і вершкове масло.

Тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин, влити воду і тушкувати ще близько 30-40 хвилин.

Влити вершки, додати сіль і цукор.

Збити блендером до однорідності.

Вершковий сир змішати з кедровими горіхами і викласти в середину тарілки.
Акуратно налити суп.

Гарбузовий крем-суп

Смачного 😉

0 коментарів до “Гарбузовий крем-супДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *