Нам знадобиться:
- філе лосося – 150 г
- апельсин – 1 шт
- винний оцет – 50 г
- цукор – 40 г
- оливкова олія
- сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:
Приготувати апельсиновий соус. Апельсин почистити, нарізати шкірки.

Викласти шкірки апельсина в каструлю, засипати цукром.

Додати оцет і поставити на плиту.

Варити, допоки шкірки не стануть м’якими.

Зняти з плити, збити блендером і перетерти через крупне сито. Охолодити.

Філе лосося збризнути оливковою олією, посолити і поперчити. Обсмажити на грилі, а потім відправити у розігріту до 180 градусів духовку і довести до готовності (7-9 хв).

Готову рибу подавати з охолоджений апельсиновим соусом.

Смачного 😉

0 коментарів до “Лосось з апельсиновим соусом”Додати →