Вареники з гарбузового тіста з сиром

Вареники з гарбузового тіста з сиром

Нам знадобиться:

Для гарбузового тіста:

  • почищений гарбуз – 300 г
  • яйця – 1 шт.
  • сіль – щіпка
  • цукор – 1 ч. л.
  • борошно – 2,5-3 скл.

Для начинки:

  • творог – 300 г
  • сметана – 1-2 ст. л.
  • яйця – 1 шт.
  • сіль, цукор – за смаком

Для подачі:

  • вершкове масло – 75-100 г
  • сметана або мед – за смаком

Спосіб приготування:

Гарбуз порізати кубиками, залити водою, щоб покрила гарбуз, і варити 15-20 хвилин. Відкинути на друшляк і остудити.

Охолоджений гарбуз за допомогою блендера перебити в пюре. Не обов’язково збивати гарбуз до однорідної маси, коли попадаються часточки гарбуза, тоді краще відчувається його смак. Це вже за вашим бажанням.

Додати яйце, сіль, цукор і борошно. Борошно додавати поступово. Замісити м’яке еластичне тісто.

Для начинки збити блендером сир, цукор, сіль, яйце та сметану до однорідної маси.

Розкачати тісто до товщини 3 мм і вирізати кружечки. На кожен покласти сирну начинку і заліпити.

Виліпити все тісто.

Готові вареники з гарбузового тіста з сиром відварити у великій кількості води 5-7 хвилин після спливання. Обов’язково мішати вареники. Готові вареники відкинути на друшляк або вийняти шумівкою. Полити розтопленим маслом.

Подавати з сметаною або медом.

Смачного 😉

0 коментарів до “Вареники з гарбузового тіста з сиромДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *