Нам знадобиться:
- свинина (стейк/ескалоп) – 2 шт.
- сир – 50 г
- печериці – 4 шт.
- горіхи – 4 шт.
- сметана – 2 ст. л.
- олія
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Свинину накрити харчовою плівкою і як слід відбити. Посолити, поперчити.
Обсмажити на розігрітій сковорідці з олією з двох сторін по одній хвилині.
Поки смажиться свинина, нарізати гриби пластинками, сир натерти на тертці, волоський горіх подрібнити.
Змішати сир зі сметаною і горіхами.
Деко застелити пергаментом, покласти на неї свинину, зверху – гриби і сирну масу.
Запікати в духовці, розігрітій до 220 градусів протягом 10 хвилин до золотистої скоринки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Свинина під сирною скоринкою”Додати →