Свинина під сирною скоринкою

Свинина під сирною скоринкою

Нам знадобиться:

  • свинина (стейк/ескалоп) – 2 шт.
  • сир – 50 г
  • печериці – 4 шт.
  • горіхи – 4 шт.
  • сметана – 2 ст. л.
  • олія
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Свинину накрити харчовою плівкою і як слід відбити. Посолити, поперчити.

Обсмажити на розігрітій сковорідці з олією з двох сторін по одній хвилині.

Поки смажиться свинина, нарізати гриби пластинками, сир натерти на тертці, волоський горіх подрібнити.

Змішати сир зі сметаною і горіхами.

Деко застелити пергаментом, покласти на неї свинину, зверху – гриби і сирну масу.


Запікати в духовці, розігрітій до 220 градусів протягом 10 хвилин до золотистої скоринки.

рецепт свинини під сирною скоринкою

Смачного 😉

0 коментарів до “Свинина під сирною скоринкоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *