Соус із ревеня

Соус із ревеня

Нам знадобиться:

  • цибуля червона – 1 шт.
  • цукор – 70 г
  • винний оцет – 40 мл
  • перець чилі – 1/2 шт.
  • невеликий шматок імбиру – 1 шт.
  • мед – 40 г
  • сіль – 2 ч. л.
  • чебрець – 1/2 ч .л.
  • ревінь – 250 г

Спосіб приготування:

Ревінь і червону цибулю очистити і нарізати кубиками.
У сотейник налити винний оцет (або лимонний сік). Викласти нарізані овочі і додати цукор.

Варити овочі на маленькому вогні близько 30 хв. Злегка помішувати.

Очистити перець чилі від насіння, дрібно його нарізати. Імбир почистити і потерти на тетрці.

Також додати мед, сіль і чебрець. Постійно помішуйте, пробуйте соус і корегуйте смак.
Соус загусне, стане потрібного смаку і аромату. Знімаємо соус з вогню.

Соус можна збивати блендером, а можна залишити в такому вигляді.
Готовий соус із ревеня чудово смакує до м’яса.

рецепт соусу із ревеня

Смачного 😉

0 коментарів до “Соус із ревеняДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *