Нам знадобиться:
- свинний бік
- розмарин, зерна гірчиці, червоний перець, мускатний горіх, коріандр, чорний перець, сіль – за смаком
- мед – за смаком
Спосіб приготування:
Беремо свинний бік. Нас знадобиться частина від хребта до низу живота, разом зі шкіркою. Кістки вирізаємо. Дуже добре втираємо спеції, скручуємо в рулет і ставимо в прохолодне місце на 1-2 доби.
Дістаємо, скручуємо в рулет і щільно обмотуємо харчовою плівкою. Ставимо варитись м’ясо на 2,5-3 год.
Витягуємо з води, даємо охолонути і знімаємо харчову плівку.
Акуратно надрізаємо шкірку по діагоналі у вигляді сіточки.
Щоб рулет тримав гарно форму, обв’язуємо його грубою ниткою.
Змащуємо рулет медом і ставимо в духовку. Печемо при 180-200 градусах орієнтовно 25-30 хв, до золотистої скоринки.
Знімаємо нитки і подаємо до столу!
Смачного 😉
0 коментарів до “Свинний рулет “Святковий””Додати →