Свинний рулет Святковий

Свинний рулет “Святковий”

Нам знадобиться:

  • свинний бік
  • розмарин, зерна гірчиці, червоний перець, мускатний горіх, коріандр, чорний перець, сіль – за смаком
  • мед – за смаком

Спосіб приготування:

Беремо свинний бік. Нас знадобиться частина від хребта до низу живота, разом зі шкіркою. Кістки вирізаємо. Дуже добре втираємо спеції, скручуємо в рулет і ставимо в прохолодне місце на 1-2 доби.

Дістаємо, скручуємо в рулет і щільно обмотуємо харчовою плівкою. Ставимо варитись м’ясо на 2,5-3 год.

Витягуємо з води, даємо охолонути і знімаємо харчову плівку.

Акуратно надрізаємо шкірку по діагоналі у вигляді сіточки.

Щоб рулет тримав гарно форму, обв’язуємо його грубою ниткою.

Змащуємо рулет медом і ставимо в духовку. Печемо при 180-200 градусах орієнтовно 25-30 хв, до золотистої скоринки.

Знімаємо нитки і подаємо до столу!

рецепт свинного рулету

Смачного 😉

0 коментарів до “Свинний рулет “Святковий”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *