Печеня з курячих шлуночків

Печеня з курячих шлуночків

Нам знадобиться:

  • курячі шлунки – 800 г
  • морква – 1-2 шт.
  • кабачок – 1 шт.
  • патисон – 1 шт.
  • картопля – 10-12 шт.
  • цибуля – 2-3 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • сметана – 3-4 ст. л.
  • вершкове масло – 50-70 г
  • сіль, перець і приправи – за смаком

Спосіб приготування:

Підготувати курячі шлуночки. Ретельно їх помити і порізати.

Кабачок і патисон нарізати на досить невеликі шматки.

Цибулю нарізати на кубики, моркву натерти на крупній тертці і обсмажити.

Далі додати нарізаний на кубики болгарський перець.

До обсмажених овочів додати курячі шлунки.

Коли курячі шлуночки обсмажаться і дадуть сік, необхідно додати сметану. Тушкуємо на помірному вогні протягом 10-15 хвилин.

Страву краще тушкувати в чавунній посудині. На дно налити трохи олії і нарізати картоплю великими кубиками.

На картоплю викласти кабачки і патисони. Додати тушковані курячі шлуночки, сіль, перець і улюблені приправи. Зверху щедро насипати зелень петрушки, додати сметану і вершкове масло. Налити воду або бульйон приблизно до середини посудини. Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку і тушкувати до готовності.

Печеня з курячих шлуночків готове!

Печеня з курячих шлуночків

Смачного 😉

0 коментарів до “Печеня з курячих шлуночківДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *