Нам знадобиться:
- фарш (свинина + яловичина) – 500 г
- плавлений сирок – 180 г (2 шт. по 90 г)
- твердий сир – 100 г
- творог – 300 г
- яйце – 1 шт.
- сіль, перець. часник – за смаком
Спосіб приготування:
У м’ясний фарш додати тертий плавлений сирок, сіль, перець, спеції, часник і яйце. Ретельно перемішати.
Творог змішати з тертим твердим сиром.
З фаршу сформувати круглі котлетки. Викласти в змащену олією форму.
Зверху дном невеликої склянки, змащеної олією, зробити поглиблення. Заповнити їх сирною начинкою.
Запікати в духовці 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
М’ясні ватрушки готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “М’ясні ватрушки”Додати →