Нам знадобиться:
- курячий фарш – 700 г
- цибуля – 1 шт.
- зелень – 1 пучок
- олія – 2-3 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Курячий фарш посолити, поперчити і добре вимішати.
Цибулю нарізати кубиками, додати до м’яса і знову вимішати.
Додаємо порізати зелень і перемішуємо. Починаємо відбивати наш фарш, поки він не стане однорідним і в’язким.
Вологими руками формуємо довгасті заготовки і кожну пронизуємо або довгою дерев’яною шпажкою.
Змащуємо зверху олією.
Вкладаємо на решітку, ставимо в розігріту духовку і запікаємо при температурі 180-190 градусів приблизно 30-40 хвилин.
Подають люля-кебаб з курки гарячим або злегка охолодженим, з лавашем, свіжою зеленню і соусами, наприклад, ткемалі.
Смачного 😉
0 коментарів до “Люля-кебаб з курки”Додати →