люля-кебаб

Люля-кебаб з курки

Нам знадобиться:

  • курячий фарш – 700 г
  • цибуля – 1 шт.
  • зелень – 1 пучок
  • олія – 2-3 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Курячий фарш посолити, поперчити і добре вимішати.

Цибулю нарізати кубиками, додати до м’яса і знову вимішати.

Додаємо порізати зелень і перемішуємо. Починаємо відбивати наш фарш, поки він не стане однорідним і в’язким.

Вологими руками формуємо довгасті заготовки і кожну пронизуємо або довгою дерев’яною шпажкою.

Змащуємо зверху олією.

Вкладаємо на решітку, ставимо в розігріту духовку і запікаємо при температурі 180-190 градусів приблизно 30-40 хвилин.

Подають люля-кебаб з курки гарячим або злегка охолодженим, з лавашем, свіжою зеленню і соусами, наприклад, ткемалі.

рецепт люля-кебаб

Смачного 😉

0 коментарів до “Люля-кебаб з куркиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *