Нам знадобиться:
- квасоля (відварена) – 200 г
- печериці – 330 г
- цибуля – 1 шт.
- томатна паста або сік – за смаком
- гострий перець – за смаком
- часник – 2 зубчики
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю наріжте середніми шматочками і обсмажте на сковороді.
Зубчики часнику наріжте пластинами, додайте до цибулі. Обсмажте цибулю і часник разом дві-три хвилини.
Наріжте печериці середніми скибочками, додайте в сковороду і, помішуючи, пасеруйте з цибулею і часником. Посоліть.
Білу або червону (відварену заздалегідь) квасолю додайте до овочів, перемішайте.
Залийте овочі томатним соком або розведеною теплою водою томатною пастою.
Додайте половину чайної ложки червоного гострого перцю або подрібненого перцю чилі, тушкуйте ще 10 хвилин.
Квасоля, тушкована з грибами готова! Можна подавати до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Квасоля, тушкована з грибами”Додати →