Нам знадобиться:
- куряча печінка – 400 г
- цибуля – 2 шт.
- сметана – 200 г
- вода кип’ячена – 50 мл.
- томатний соус – 2 ст.л.
- сіль – за смаком
- олія – 5 ст.л.
Спосіб приготування:
Курячу печінку промити, нарізати дрібно, видалити жилки.

Нагріти олію, викласти печінку. Обсмажити протягом 8 хвилин.

Почистити і нарізати цибулю. Обсмажити окремо.

З’єднати смажену печінку і цибулю, посолити.

Додати томатний соус. Обсмажити 2 хвилини.

Влити трохи води. Тушкувати протягом 8-10 хвилин.

Додати сметану, довести до кипіння. Вимкнути.

Куряча печінка в сметані готова. На гарнір може бути рис, макарони, картопля, гречка.

Смачного 😉

0 коментарів до “Куряча печінка в сметані”Додати →