Куряча печінка в сметані

Куряча печінка в сметані

 Нам знадобиться:

  • куряча печінка – 400 г
  • цибуля – 2 шт.
  • сметана – 200 г
  • вода кип’ячена – 50 мл.
  • томатний соус – 2 ст.л.
  • сіль – за смаком
  • олія – 5 ст.л.

Спосіб приготування:

Курячу печінку промити, нарізати дрібно, видалити жилки.

Нагріти олію, викласти печінку. Обсмажити протягом 8 хвилин.

Почистити і нарізати цибулю. Обсмажити окремо.

З’єднати смажену печінку і цибулю, посолити.

Додати томатний соус. Обсмажити 2 хвилини.

Влити трохи води. Тушкувати протягом 8-10 хвилин.

Додати сметану, довести до кипіння. Вимкнути.

Куряча печінка в сметані готова. На гарнір може бути рис, макарони, картопля, гречка.

рецепт курячої печінки в сметані

Смачного 😉

0 коментарів до “Куряча печінка в сметаніДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *