Домашній кетчуп

Домашній кетчуп

Нам знадобиться:

  • томатна паста – 270 г
  • олія – 1 ст. л.
  • цукор і сіль – по 1 ч. л.
  • сушені кріп, петрушка – по 1 ч. л.
  • хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • червоний перець мелений – 1 ч. л.
  • свіжа зелень (петрушка, кріп) – 3 пуч.
  • часник – 3 зуб.
  • вода – 50 мл.

Спосіб приготування:

Перекладаємо томатну пасту в глибоку миску.

Додаємо 1 ст. л. олії. Можна використовувати як соняшникову, так і оливкову.

Кладемо по 1 ч. л. цукру і солі.

Далі додаємо приправи, такі як сушений кріп і петрушка, хмелі сунелі, червоний мелений перець. Можете додати інші приправи на ваш смак.

Свіжу зелень миємо і дрібно нарізаємо. Часник ріжемо на дуже дрібні кубики.
Додаємо зелень і часник в миску з томатною пастою.

У пасту наливаємо холодну кип’ячену воду і все ретельно перемішуємо. Води можна брати більше або менше, залежно від того, якої густини кетчуп вам подобається.

Домашній кетчуп з томатної пасти готовий. Для подачі до столу перекладіть його в красиву тарілочку, а для зберігання кетчуп треба перелити в банку і зберігати в холодильнику не більше тижня.

рецепт домашнього кетчупу з томатної пасти

Смачного 😉

0 коментарів до “Домашній кетчупДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *