Котлети з карасів

Котлети з карасів

Нам знадобиться:

  • карасі – 1 кг
  • біла булка – 1 шматок (невеликий)
  • молоко – 100 мл
  • яйця – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 20 г
  • зелень, часник – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Цибулю посмажити на вершковому маслі, булку замочити в молоці, з карасів зняти філе. Все подрібнити в блендері або перемолоти за допомогою мясорубки. В фарш додати яйце і зелень (у нас зелена цибуля і кріп).

Посолити, поперчити, додати часник.

Все добре перемішати.

Сформувати котлети, обваляти в сухарях і смажити на сковороді до золотистої скоринки.

як приготувати Котлети з карасів

Смачного 😉

0 коментарів до “Котлети з карасівДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *