Нам знадобиться:
- карасі – 1 кг
- біла булка – 1 шматок (невеликий)
- молоко – 100 мл
- яйця – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- вершкове масло – 20 г
- зелень, часник – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю посмажити на вершковому маслі, булку замочити в молоці, з карасів зняти філе. Все подрібнити в блендері або перемолоти за допомогою мясорубки. В фарш додати яйце і зелень (у нас зелена цибуля і кріп).

Посолити, поперчити, додати часник.

Все добре перемішати.

Сформувати котлети, обваляти в сухарях і смажити на сковороді до золотистої скоринки.

Смачного 😉

0 коментарів до “Котлети з карасів”Додати →