Нам знадобиться:
- фарш з індички – 750 г
- кабачки – 300 г
- цибуля – 1 шт. (100 г)
- крохмаль кукурудзяний – 10 г
- сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- чорний перець – 1/2 ч. л.
- олія – 40 мл.
- сіль – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Робимо фарш з індички або беремо готовий фарш.
До фаршу додайте натертий на дрібній тертці кабачок. Якщо берете цукіні, краще зрізати шкірку, щоб уникнути інтенсивного зеленуватого відтінку. У великих кабачків також видаляйте насіння.
Очищену цибулину наріжте якомога дрібніше або подрібніть разом з м’ясом (в м’ясорубці або блендері).
Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте фарш. Якщо його консистенція буде занадто м’якою – можна додати 1 ст. л. крохмалю.
Столовою ложкою беріть фарш і формуйте акуратні котлети, обкачуйте їх в панірувальних сухарях.
Смажте котлети на середньому вогні в розігрітій сковороді з олією. Коли одна сторона підрум’яниться, переверніть котлети і накрийте кришкою, щоб довести до готовності.
Подавайте гарячими, гарнір і овочевий салат будуть доречні.
Смачного 🙂
0 коментарів до “Котлети з індички з кабачками”Додати →