Нам знадобиться:
- куряче філе – 2 шт.
- яйце – 2 шт.
- вершкове масло – 100 г
- кріп – 1 пуч.
- сухарі панірувальні – 4 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
- олія – для смаження
Спосіб приготування:
У мисці змішуємо розм’якшене вершкове масло з дрібно нарізаним кропом.
Отриману масу загортаємо в харчову плівку і заморожуємо.
Накриваємо філе харчовою плівкою і відбиваємо, щоб воно стало плоским, але не рваним. Курку солимо, перчимо, викладаємо заморожене вершкове масло.
Акуратно загортаємо філе. Ховаємо кінчики з боків всередину.
У невеликій каструлі або фритюрниці розігріваємо велика кількість олії. В мисці збиваємо яйця із сіллю і опускаємо котлети.
Після цього котлети обвалюємо в панірувальних сухарях.
Обсмажуємо котлету у фритюрі до золотистої скоринки, а потім доводимо до готовності (близько 10 хвилин) в розігрітій до 200 градусів духовці.
Готова котлета по-київськи.
Смачного 😉
0 коментарів до “Котлети по-київськи”Додати →