рецепт яблучного соусу

Яблучний соус

Нам знадобиться:

  • вершкове масло – 25 г
  • яблука – 3 шт.
  • цукор – 60 г
  • лимон – 1/3 шт.
  • кориця мелена – 5 г
  • ром – 20 мл

Спосіб приготування:

Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Викласти в невелику каструлю.

Вичавити на яблука сік лимона. Посипати цукром, порошком кориці, додати вершкове масло і поставити на повільний вогонь. Періодично помішуючи довести до кипіння.

Варити на повільному вогні 5 хвилин, додати ром і варити ще 5 хвилин. Дати злегка охолонути, але подавати в теплому вигляді.

яблучний соус

Смачного 😉

0 коментарів до “Яблучний соусДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *