Нам знадобиться:
- печериці – 320 г
- молоко – 80 мл
- яйця – 2 шт.
- цибуля – 60 г
- олія – 20 г
- сметана (10%) – 40 г
- борошно – 20 г
- сіль, перець – за смаком
Зазначена кількість продуктів розрахована на 2 порції!
Спосіб приготування:
Печериці ретельно промити в холодній воді. Відварити протягом 10 хвилин.
Цибулю і зварені гриби натерти на крупній тертці.
Яйця розбити в миску. Додати гриби і цибулю. Перемішати. Влити молоко і додати сметану. Перемішати. Посолити і поперчити.
Додати борошно.
Ретельно перемішати до отримання однорідної маси.
Силіконову форму змастити невеликою кількістю олії. Викласти в неї грибну масу. Духовку розігріти до 180 градусів. Запікати котлети протягом 20 хвилин.
Котлети із печериць готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Котлети із печериць”Додати →