Котлети із печериць

Котлети із печериць

Нам знадобиться:

  • печериці – 320 г
  • молоко – 80 мл
  • яйця – 2 шт.
  • цибуля – 60 г
  • олія – 20 г
  • сметана (10%) – 40 г
  • борошно – 20 г
  • сіль, перець – за смаком

Зазначена кількість продуктів розрахована на 2 порції!

Спосіб приготування:

Печериці ретельно промити в холодній воді. Відварити протягом 10 хвилин.

Цибулю і зварені гриби натерти на крупній тертці.

Яйця розбити в миску. Додати гриби і цибулю. Перемішати. Влити молоко і додати сметану. Перемішати. Посолити і поперчити.

Додати борошно.

Ретельно перемішати до отримання однорідної маси.

Силіконову форму змастити невеликою кількістю олії. Викласти в неї грибну масу. Духовку розігріти до 180 градусів. Запікати котлети протягом 20 хвилин.

Котлети із печериць готові!

рецепт грибних котлет із печериць

Смачного 😉

0 коментарів до “Котлети із печерицьДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *