Голубці з тертою картоплею

Голубці з тертою картоплею

Нам знадобиться:

  • капуста – 1 головка
  • картопля – 500 г
  • манка – 2 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком
  • томатний соус – 200 г

Спосіб приготування:

Капусту ошпарити і відділити листочки. Стебло акуратно відрізати до товщини листка. Картоплю почистити і натерти на тертці. Якщо картопля дуже соковита, то можна відкинути її на друшляк, щоб стік зайвий сік. Додати в терту картоплю манну крупу, сіль і перець. Добре перемішати.

На підготовлене листя капусти покласти по повній ложці начинки і загорнути голубці.

пісні голубці

Підготовлені голубці викласти в каструлю з товстим дном (або гусятницю), на дно якої покласти пару листків капусти. Залити томатним соусом, розведеним кип’яченою водою. Рідина повинна доходити до країв голубців. Накрити листками капусти і кришкою. Готувати в духовці, розігрітій до 190 градусів 1 годину, потім температуру зменшити до 175 градусів і готувати до готовності капусти 1,5 години.

голубці з капусти

Пісні голубці з тертою картоплею готові!

рецепт голубців

Смачного 😉

0 коментарів до “Голубці з тертою картоплеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *