Нам знадобиться:
- фарш – 500 г
- цибуля – 1 шт
- рис – 100 г
- морква – 1 шт.
- солодкий перець (маленький) – 8 шт.
- томатна паста – 2 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Рис відварюємо до напівготовності, близько 10 хвилин. Додаємо у фарш рис, натерту на крупній тертці моркву, дрібно нарізану цибулю, сіль і чорний перець. Вимішуємо.
У солодких перців видаляємо плодоніжки і чистимо їх від насіння.
Наповнюємо фаршем – але не до кінця, тому що рис ще злегка розвариться і фарш збільшиться в об’ємі.
Кладемо перці в каструлю, заливаємо на дві третини водою, додаємо томатну пасту, сіль, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні хвилин 30. Подаємо зі сметаною.
Смачного 😉
0 коментарів до “Фарширований перець”Додати →