Карменадлі по-львівськи

Нам знадобиться:

  • свинина (полядвиця) – 550 г
  • цибуля – 3 шт (200 г)
  • печериці – 225 г
  • сіль, перець – за смаком
  • соняшникова олія – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

М’ясо нарізати скибочками, товщиною 1 см і відбити, але не до дірок.

Обсмажити м’ясо з двох сторін на розігрітій олії по 3-4 хвилини до рум’яності.

М’ясо викласти на тарілку, посолити та поперчити.

Чвертькільцями порізати цибулю. Обсмажити цибулю на олії, що залишилася після м’яса.

Викласти цибулю на деко, зверху покласти обсмажене м’ясо. На м’ясо викласти крупно порізані печериці. Затягнути деко фольгою і поставити в духовку на 30-35 хвилин при 160 градусах.

Карменадлі по-львівськи можна подавати до столу. Чудово смакують з картопляним пюре!

Смачного!

0 коментарів до “Карменадлі по-львівськиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *