Цукерки "Peanut butter balls"

Цукерки “Peanut butter balls”

Нам знадобиться:

  • арахісове масло – 1 скл.
  • подрібнений крекер – 1 скл.
  • цукрова пудра – 1 скл.
  • вершкове масло – 1/8 скл.
  • чорний шоколад – 100 г

Спосіб приготування:

Крекер подрібнюємо за допомогою качалки.

В глибоку миску кладемо арахісове масло (можна брати з горішками), подрібнений крекер, цукрову пудру і вершкове масло, кімнатної температури.

Вимісити руками до однорідності.

Сформувати кульки і поставити в морозилку мінімум на 20 хвилин.

Шоколад розтопити на водяній бані і заглазурувати цукерки.

Дати глазурі застигнути.

Цукерки готові!

рецепт цукерок з арахісової пасти

Смачного 😉

0 коментарів до “Цукерки “Peanut butter balls”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *