Японський омлет з зеленою цибулею

Японський омлет з зеленою цибулею

Нам знадобиться:

  • яйця – 4 шт.
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • вода – 100 мл
  • пряні трави і перець – за смаком
  • зелена цибуля – 6-8 пер
  • олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

Яйця розбиваємо в миску, туди ж додаємо соєвий соус, спеції. Все перемішуємо.

Далі додаємо воду і олію. Так само олією змащуємо і сковорідку, тому що омлет сильно прилипає. Сковорідка повинна бути зі спеціальним антипригарним покриттям. Ополоником наливаємо суміш на сковороду – принцип такий же, як зі звичайними млинцями, тільки тут млинці не з борошна, а з яєць.

Смажимо млинець з одного боку, перевертаємо і посипаємо заздалегідь нарізаною зеленою цибулею.

Акуратно скручуємо омлет трубочкою і залишає на краю тарілки. Наступний млинець готується так само, тільки при скручуванні попередній рулет загортаємо всередину. Тобто шари накладаються одні на інші. З отриманої суміші виходить 5 млинців.

Отриманий рулет нарізаємо на шматочки товщиною 1-2 см.

Рецепт японського омлету з зеленою цибулею

Смачного 😉

0 коментарів до “Японський омлет з зеленою цибулеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *