Нам знадобиться:
- картопля – 200 г
- кабачок – 220 г
- цибуля – 120 шт.
- часник – 2 зуб.
- яйця – 1 шт.
- вершкове масло – 10 г
- манна крупа – 1 ст. л.
- мелена паприка – 1/2 ч. л.
- майоран – 1 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Очищену картоплю потерти на тертці та викласти у глибоку миску.
Відрізати хвостики кабачка, натерти його таким самим чином. (Якщо кабачок не молодий, то очистити його від шкірки і насіння). Додати до картоплі.
Далі додати дрібно нарізану цибулю.
Вибити куряче яйце, посолити, поперчити, додати паприку і сушений майоран. Перемішати і попробувати на смак. Коригуйте смак за бажанням.
Форму змастити вершковим маслом. Присипати манкою по всьому дну і бортах.
Викладіть натерті овочі, розрівняйте лопаткою. За бажанням можна посипати тертим сиром.
Випікати у духовці, розігрітій до температури 180-190 градусів, протягом 50-60 хвилин до рум’яної скоринки.
Готову запіканку з кабачків і картоплі подавати теплою зі сметаною, або соусом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Запіканка з кабачків і картоплі”Додати →