Пиріг А-ля Сабіх

Пиріг “А-ля Сабіх”

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • борошно – 500 г
  • цукор – 1 ст. л.
  • дріжджі – 20 г
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • вода – 1,25 скл.

Для начинки:

  • смажений баклажан, порізаний кружечками – 1 шт.
  • варені яйця – 2 шт.
  • томатна паста – за смаком
  • сир – за смаком

Крім того:

  • яйце – 1 шт.
  • кунжут

Спосіб приготування:

З борошна, дріжджів, цукру, солі, оливкової олії і води замісити тісто. Протягом 8 хвилин. Накрити плівкою і поставити в тепле місце на 1 годину, або поки тісто не збільшиться вдвічі. Нагріти духовку до 200 градусів. Тісто розділити на 2 частини.
Розкачати в коло товщиною 5 мм. Зробити розрізи не доходячи до кінця.

Змастити томатною пастою і розкласти начинку.

Закрити начинку тістом, змастити яйцем і посипати кунжутом.

Накрити рушником і залишити на 20 хвилин в теплому місці. Випікати в нагрітій духовці протягом 15 хвилин або поки не стане золотистим. Подавати страву гарячою з соусом зі свіжих помідорів.

рецепт пирога з баклажанами

Смачного 😉

0 коментарів до “Пиріг “А-ля Сабіх”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *