Нам знадобиться:
Для тіста:
- борошно – 500 г
- цукор – 1 ст. л.
- дріжджі – 20 г
- оливкова олія – 3 ст. л.
- сіль – 1 ч. л.
- вода – 1,25 скл.
Для начинки:
- смажений баклажан, порізаний кружечками – 1 шт.
- варені яйця – 2 шт.
- томатна паста – за смаком
- сир – за смаком
Крім того:
- яйце – 1 шт.
- кунжут
Спосіб приготування:
З борошна, дріжджів, цукру, солі, оливкової олії і води замісити тісто. Протягом 8 хвилин. Накрити плівкою і поставити в тепле місце на 1 годину, або поки тісто не збільшиться вдвічі. Нагріти духовку до 200 градусів. Тісто розділити на 2 частини.
Розкачати в коло товщиною 5 мм. Зробити розрізи не доходячи до кінця.
Змастити томатною пастою і розкласти начинку.
Закрити начинку тістом, змастити яйцем і посипати кунжутом.
Накрити рушником і залишити на 20 хвилин в теплому місці. Випікати в нагрітій духовці протягом 15 хвилин або поки не стане золотистим. Подавати страву гарячою з соусом зі свіжих помідорів.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пиріг “А-ля Сабіх””Додати →