Нам знадобиться:
- помідори консервовані із соком – 800 г
- чилі зелений – 150 г
- помідори Черрі – 150 г
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зуб.
- перець халапеньо – 1 шт.
- цукор – 1/4 ч. л.
- сіль – 1/4 ч. л.
- кмин – 1/4 ч. л.
- лайм – 1/2 шт.
- петрушка – пучок
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізати.
У блендер викласти консервовані (або свіжі, але попередньо очищені від шкірки) помідори, нарізані черрі і цибулю. Додати трохи соку від помідор.
Часник також дрібно нарізати і вкинути у блендер.
Перець нарізати на невеликі частинки. Насіння не виймати. Викласти в блендер.
Додати цукор, сіль, кмин. Вичавити лайм.
Петрушку також кидаємо у блендер.
Збиваємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
Готовий соус викласти в скляну банку і поставити в прохолодне місце (приблизно на 2-3 години, а краще на ніч). Охолоджений соус можна подавати.
Смачного 😉
0 коментарів до “Соус “Сальса””Додати →