Нам знадобиться:
- картопля – 800 г
- буряк – 800 г
- морква – 250 г
- мариновані або квашені огірки – 300 г
- зелена цибуля – 30 г
- діжонська гірчиця – 1 ч.л.
- оцет – 3 ст.л.
- олія – 5 ст.л.
- чорний мелений перець – 1/4 ч.л.
Спосіб приготування:
Картоплю, буряк і моркву зварити “в мундирі”. Дати овочам трохи охолонути, потім очистити.
Дрібно наріжте варені овочі і солоні огірки. Так само дрібно нарізати ріпчасту цибулю і зелену цибулю.
Добре перемішати всі овочі у великій мисці.
Для заправки діжонську гірчицю змішайте з оцтом, олією і чорним перцем. Ретельно перемішати до однорідності і заправте салат.
Перед подачею дайте вінегрету настоятися в холодильнику пару годин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Вінегрет”Додати →