Вінегрет рецепт

Вінегрет

Нам знадобиться:

  • картопля – 800 г
  • буряк – 800 г
  • морква – 250 г
  • мариновані або квашені огірки – 300 г
  • зелена цибуля – 30 г
  • діжонська гірчиця – 1 ч.л.
  • оцет – 3 ст.л.
  • олія – 5 ст.л.
  • чорний мелений перець – 1/4 ч.л.

Спосіб приготування:

Картоплю, буряк і моркву зварити “в мундирі”. Дати овочам трохи охолонути, потім очистити.

Дрібно наріжте варені овочі і солоні огірки. Так само дрібно нарізати ріпчасту цибулю і зелену цибулю.

Добре перемішати всі овочі у великій мисці.

Вінегрет

Для заправки діжонську гірчицю змішайте з оцтом, олією і чорним перцем. Ретельно перемішати до однорідності і заправте салат.

Перед подачею дайте вінегрету настоятися в холодильнику пару годин.

Вінегрет

Смачного 😉

0 коментарів до “ВінегретДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *