хек в зеленому часниковому соусі

Хек в зеленому часниковому соусі

Нам знадобиться:

  • хек – 4 шт.
  • часник – 3 зубчика
  • порізана петрушка – 3 ст.л.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • оливкова олія – 4 ст.л.

Спосіб приготування:

Зубчики часнику почистити і дрібно порізати. Листя петрушки ретельно подрібнити – з половини не дуже великого пучка повинні вийти три повні столові ложки зелені.

Розігріти на сковороді на середньому вогні чотири столові ложки оливкової олії. Як тільки олія нагріється, додати часник, а через пару хвилин – всю петрушку.

Стейки з хека обсушити паперовими рушниками, злегка посолити і викласти на сковороду так, щоб вони не торкалися один до одного. Додати в сковорідку лавровий лист.

Підсмажити рибу протягом десяти-дванадцяти хвилин, потім акуратно перевернути за допомогою плоскої і тонкої лопатки, притримуючи рибу руками, і смажити з іншого боку ще стільки ж.

Готові стейки викласти на тарілки, полити зверху зеленим часниковим соусом і відразу подавати – найкраще разом з молодою вареною картоплею.

хек в зеленому часниковому соусі

Смачного 😉

0 коментарів до “Хек в зеленому часниковому соусіДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *