Нам знадобиться:
- квасоля – 100 г
- серце свиняче – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- огірки свіжі – 2 шт.
- цибуля зелена – 30-40 г
- майонез – за смаком
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Квасолю замочити на кілька годин, потім залити водою у пропорції 1 до 5 і варити до готовності, в кінці варіння посолити. Відкинути на друшляк, щоб стекла зайва вода.
Серце розрізати навпіл і так само замочити в холодній воді, щоб видалити кров з судин. Далі серце залити водою і поставити варитися, як закипить зняти піну і підсолити, накрити кришкою. Приблизно за 30 хвилин до готовності серця, додати в каструлю очищену моркву.
Огірки, цибулю вимити й обсушити. Далі порізати дрібними квадратиками приблизно за розміром квасолі, серце, огірки, моркву і цибулю.
Посолити, заправити майонезом, розмішати і подавати.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з квасолею і свинячим серцем”Додати →