Салат з куркою, беконом і сухариками

Салат з куркою, беконом і сухариками

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 2 шт.
  • салат Айсберг – 1 шт.
  • бекон – 200 г
  • твердий сир – 200 г
  • сухарики – за смаком
  • майонез – 150 г
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • сік половини лимона
  • часник – 3-5 зуб.
  • помідори черрі – для прикраси

Спосіб приготування:

Курку відварити у воді без солі до готовності. Готову курку порізати на шматки або розділити за допомогою рук.

Натерти сир на дрібній тертці.

Для заправки: до майонезу додати 1 ложку оливкової олії, вичавити часник і перемішати. Додати туди лимонний сік, перемішати і поставити у холодильник.

Бекон порізати на полоски і смажити на середньому вогні з 1 ложкою оливкової олії. Коли бекон підсмажиться і матиме золотистий колір – обсушіть його салфетками і дайте охолонути.

Салат Айсберг розділити на листя, залишити їх у холодній воді на 5-10 хвилин. (Так листя салату буде хрустким і соковитим). Після цього, обсушити і порвати на невеликі шматки і кладемо у велику миску.
На листя салату викладаємо курку, після цього тертий сир і охолоджений бекон. Заправляємо салат готовою заправкою з холодильника.

Після того, як викладете готовий салат на тарілки – посипте його сухариками, тертим сиром і прикрасьте помідорами.

рецепт салату з куркою і беконом

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат з куркою, беконом і сухарикамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *