Нам знадобиться:
- шпинат – 100 г
- куряче філе – 250 г (1-2 грудки)
- сир Фета – 100 г
- груша – 1 шт.
- мигдальні пелюстки – 20 г
Для малинової заправки:
- свіжа малина – 50 г
- оливкова олія – 2 ст. л.
- винний оцет – 1 ст. л.
- мед – 0,5 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе посолити, поперчити, додати улюблені спеції і обсмажити цілими шматками на сковорідці. Таким чином м’ясо залишиться дуже соковитим.
Шпинат помити і викласти на тарілки. Грушу порізати на невеличкі пластинки і викласти на шпинат.
Зверху викласти фету шматочками. Перейдемо до приготування малинової заправки. Для цього всі необхідні інгредієнти помістити в блендер і збити. Якщо заправка вийде занадто густою, додати декілька столових ложок води. Малинова заправка готова! Куряче м’ясо порізати і викласти на тарілку до салату, посипати мигдальними пелюстками і полити малиновою заправкою.
Салат з грушею і шпинатом виходить дуже соковитим, ситним, смачним і не потребує гарніру.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з грушею і шпинатом”Додати →