Марокканські млинці «Багрір»

Марокканські млинці «Багрір»

Нам знадобиться:

Для млинців:

  • 1 ст. манки
  • 1 скл. борошна
  • 2 скл. теплої води (400-450 мл)
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. олії
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. дріжджів
  • дрібка солі
  • 0,5 ч. л. соди або розпушувача

Для соусу:

  • 70 г вершкового масла
  • 6 ст. л. меду

Спосіб приготування:

Змішати всі сухі інгредієнти в глибокому посуді, додати яйце, перемішати. Потім цівкою влити теплу воду, олію і ретельно перемішати.

Збивати масу 1-2 хвилини міксером або вінчиком до утворення рідкуватого тіста, потім накрити і залишити його на 40 хвилин, щоб максимально піднялося.

Поки тісто підходить, перейдемо до приготування соусу. Для цього розтопити мед з вершковим маслом, але ні в якому разі не доводьте соус до кипіння.

Після того як тісто збільшиться в 2 рази, вилити на злегка розігріту сковороду без масла. Тісто лити потрібно по центру сковорідки і ні в якому разі не розподіляти тісто, інакше млинці не будуть з дірочками . Смажити необхідно на середньому вогні і тільки з одного боку.
Коли верхня сторона млинчика перестане бути липкою і підсохне, зняти зі сковороди. Подавати, поливши млинці соусом.

рецепт марроканських млинців

Смачного 😉

0 коментарів до “Марокканські млинці «Багрір»Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *