рецепт салату Вальде́

Салат “Вальде́”

Нам знадобиться:

  • морква – 1 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • яблуко – 1/2 шт.
  • кунжут – 2 ст. л.
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • лимонний сік – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Овочі і яблуко помити. Почистити моркву від шкірки, а болгарський перець від насіння. Потім овочі і яблуко нарізати за допомогою овочечистки і ножа на тонкі смужки шириною не більше 1 см.

Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет і лимонний сік.

Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

За допомогою кулінарного кільця викласти нарізані інгредієнти, полити заправкою і посипати кунжутом.

Салат Вальде́

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат “Вальде́”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *