Нам знадобиться:
- м’ясо (телятина) – 150 г
- зелена редька – 1 шт.
- твердий сир (пармезан) – 70 г
- майонез – 3 ст.л.
- кріп – 2 гілочки
- чилі – за смаком
- петрушка – 2 гілочки
- зелена цибуля – 1 перо
- маринований огірок (маленький) – 1 шт.
- гранат (зерна) – 4-5 ст.л.
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
М’ясо наріжемо соломкою і поставимо смажитися до готовності.
Готуємо заправку для салату з майонезу, нарізаного кропу і шматочка чилі. Маринований огірок натерти на дрібній тертці і додати в заправку. Добре перемішати.
Наріжемо зелену редьку соломкою. Сир натерти на тертці.
Збираємо салат шарами:
нижній шар – це мясо. Промащуємо заправкою, посипаємо нарізаною петрушкою і зернами граната;
другий шар – це редька. Так само промащуємо майонезним соусом, посипаємо петрушкою і зернами граната;
третій шар – це сир, заправка, петрушка, зерна граната. Прикрашаємо завитками зеленої цибулі. Дати салату настоятися в прохолодному місці півгодини.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “гранатова гірка””Додати →