Нам знадобиться:
- картопля – 6 шт.
- морква – 2 шт.
- яйця курячі – 2 шт.
- яйця перепелині – 9 шт.
- горошок консервований – 3 ст.л.
- огірок маринований – 3 шт.
- лосось слабосолений – 200 г
- мікс свіжих салатів
- ікра червона – 3 ч.л.
- майонез – 4-5 ст.л.
- перець
- сіль морська
Спосіб приготування:
Картоплю і моркву помити під проточною водою щіткою, відварити до готовності в “мундирах”, остудити, почистити. Відварити курячі та перепелині яйця, остудити в холодній воді, почистити. Перепелині яйця розрізати на дві частини, жовток додати в салат, в білок викласти червону ікру.
Відрізати кілька тонких слайсів лосося для презентації. Нарізати дрібними кубиками картоплю, моркву, огірки, яйця і лосось.
Додати зелений консервований горошок. При бажанні посолити, поперчити. Заправити майонезом.
За допомогою круглої формочки викласти салат на тарілку, прикрасити сумішшю свіжих салатів. Також викласти перепелині яйця з ікрою і слайси лосося.
Смачного 😉
0 коментарів до ““Олів’є” з лососем і червоною ікрою”Додати →