Грибний суп з плавленим сиром

Грибний суп з плавленим сиром

Нам знадобиться:

  • печериці – 20 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • картопля – 4 шт.
  • масло вершкове – 1,5 ст. л.
  • вода – 4 скл.
  • сир плавлений – 100 г
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками. Залити водою і варити до м’якості приблизно 15 хвилин.

На розігрітому вершковому маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю.

Додати гриби і потушкувати близько 7 хвилин.

Перекласти грибну суміш в каструлю з картоплею. Проварити на слабкому вогні 5-7 хвилин.

Плавлений сир по шматочкам додати в слабо киплячий суп.

Коли весь сир розчиниться, зняти суп з вогню. Посолити за смаком. При подачі посипати перцем і зеленню.

Рецепт грибного супу з плавленим сиром

Смачного 😉

0 коментарів до “Грибний суп з плавленим сиромДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *