стейк з лосося

Стейк з лосося

Нам знадобиться:

  • стейк лосося – 2 шт.
  • спеції до риби (можна використовувати італійські трави або спеціальну суміш) – за смаком
  • чебрець або розмарин – 2-3 гілочки на кожен стейк
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Стейки миємо. Акуратно витираємо паперовими рушниками, щоб вони були сухими. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб вони просочилися.

У розігріту сковорідку з оливковою олією додаємо гілочки чебрецю або розмарину. Чекаємо, поки олія почне потріскувати і піде приємний аромат.

Викладаємо стейки прямо на гілочки ароматних трав. Можна накрити сковорідку кришкою, щоб риба пройшлася ароматом. Смажимо 5-6 хвилин.

Перевертаємо стейки всього один раз. Робити це потрібно акуратно, щоб лосось не розвалився. Смажимо ще 5-6 хвилин.

Стейк з лосося готовий!

як приготувати стейк з лосося

Смачного 😉

0 коментарів до “Стейк з лососяДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *