Смажений короп

Смажений короп

Нам знадобиться:

  • короп – 800 г
  • цибуля – 1 шт.
  • борошно – 1 скл.
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Коропа очищаємо, промиваємо і акуратно виймаємо нутрощі, щоб не зачепити жовчний міхур, він дає гіркоту.

Відрізаємо голову і хвіст, ріжемо рибу на шматочки. Солимо і приправляємо спеціями на свій смак. Після цього кожен шматочок обмочуємо в борошні.

Сковорідку ставимо на вогонь і наливаємо олію. Обсмажуємо кожен шматочок коропа з обох сторін до золотистої скоринки на середньому вогні.

Короп подаємо з підсмаженою цибулею і свіжою зеленню.

Смачного 😉

0 коментарів до “Смажений коропДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *