Нам знадобиться:
- філе риби – 500 г
- свиняче сало – 100 г
- цибуля – 1/2 шт.
- паніровка – 4 ст. л.
- спеції “для риби” – за смаком
- борошно – 1,5 ст. л.
- сіль – 1/3 ч. л.
Спосіб приготування:
Рибне філе, сало і цибулю подрібніть у фарш. Якщо філе з шкірою – обов’язково її зніміть.
Додайте борошно, за смаком спеції і сіль. Якщо після додавання борошна консистенція фаршу трохи рідкувата (таке буває, якщо філе попалося водянисте), додайте трохи крохмалю.
Ретельно все перемішайте. Фарш для рибних котлет готовий.
За консистенцією він повинен бути однорідним, середньої щільності, трохи липким.
Сформуйте круглі або овальні рибні котлети. Щоб полегшити процес формування, змочуйте руки водою. Запаніруйте котлети в обраній паніровці.
Смажте котлети на розігрітій сковорідці з олією. Спочатку котлети слід смажити на сильному вогні, потім, після формування золотистої скоринки, зменшити вогонь до середнього і довести до готовності.
Смачного 😉
0 коментарів до “Рибні котлети”Додати →