Нам знадобиться:
- курячі шлунки – 800 г
- морква – 1-2 шт.
- кабачок – 1 шт.
- патисон – 1 шт.
- картопля – 10-12 шт.
- цибуля – 2-3 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
- сметана – 3-4 ст. л.
- вершкове масло – 50-70 г
- сіль, перець і приправи – за смаком
Спосіб приготування:
Підготувати курячі шлуночки. Ретельно їх помити і порізати.
Кабачок і патисон нарізати на досить невеликі шматки.
Цибулю нарізати на кубики, моркву натерти на крупній тертці і обсмажити.
Далі додати нарізаний на кубики болгарський перець.
До обсмажених овочів додати курячі шлунки.
Коли курячі шлуночки обсмажаться і дадуть сік, необхідно додати сметану. Тушкуємо на помірному вогні протягом 10-15 хвилин.
Страву краще тушкувати в чавунній посудині. На дно налити трохи олії і нарізати картоплю великими кубиками.
На картоплю викласти кабачки і патисони. Додати тушковані курячі шлуночки, сіль, перець і улюблені приправи. Зверху щедро насипати зелень петрушки, додати сметану і вершкове масло. Налити воду або бульйон приблизно до середини посудини. Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку і тушкувати до готовності.
Печеня з курячих шлуночків готове!
Смачного 😉
0 коментарів до “Печеня з курячих шлуночків”Додати →