Нам знадобиться:
- кролик – 1 шт. (1,2 кг)
- морква (середня) – 2 шт.
- печериці – 200 г
- картопля – 6 шт.
- цибуля (середня) – 2 шт.
- часник – 2 зубчики
- сметана – 4 ст. л.
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Картоплю нарізаємо великими кубиками і складаємо на дно горшечків.
Другий шар – м’ясо.
Після цього – крупно нарізані печериці, нарізану півкільцями цибулю і моркву.
Додаємо в кожен горшечок нарізаний пластинками часник. Солимо, заливаємо на третину водою і відправляємо в духовку приблизно на годину. Ставимо в холодну духовку і в процесі розганяємо її до 200 градусів. Дістаємо горшечки з духовки, кладемо в кожен сметану, перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Печеня з кролика в горшечках”Додати →