Нам знадобиться:
- цибуля – 4 шт. (500 г)
- борошно – 2 ст. л.
- сода – 1/2 ч. л.
- морква – 3 шт. (285 г)
- томатна паста – 75 г
- сіль, перець, цукор – за смаком
- олія – для обсмажування
Спосіб приготування:
Цибулю (3 шт.) порізати дрібними кубиками. Посолити, поперчити і залишити на 5 хвилин, щоб цибуля пустила сік.
Збити яйця і перемішати з борошном і содою. Додати цибулю і знову перемішати.
Смажити на олії з двох сторін на невеликому вогні, викладаючи масу ложкою. Можна викладати в формочки, щоб котлетки були акуратнішими.
Львівські цибуляники готові. Щоб вони були ще смачнішими, приготуємо соус.
Дрібно порізати цибулину, що залишилась і натерти моркву.
Обсмажити цибулю на олії, додати моркву і тушкувати до м’якості. Посолити, поперчити, додати цукор і томатну пасту. Тушкувати 5 хвилин.
Викласти приготований соус зверху на цибуляники.
Львівські цибуляники з соусом готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Львівські цибуляники”Додати →