Львівські цибуляники

Львівські цибуляники

Нам знадобиться:

  • цибуля – 4 шт. (500 г)
  • борошно – 2 ст. л.
  • сода – 1/2 ч. л.
  • морква – 3 шт. (285 г)
  • томатна паста – 75 г
  • сіль, перець, цукор – за смаком
  • олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

Цибулю (3 шт.) порізати дрібними кубиками. Посолити, поперчити і залишити на 5 хвилин, щоб цибуля пустила сік.

Збити яйця і перемішати з борошном і содою. Додати цибулю і знову перемішати.

Смажити на олії з двох сторін на невеликому вогні, викладаючи масу ложкою. Можна викладати в формочки, щоб котлетки були акуратнішими.

Львівські цибуляники готові. Щоб вони були ще смачнішими, приготуємо соус.
Дрібно порізати цибулину, що залишилась і натерти моркву.

Обсмажити цибулю на олії, додати моркву і тушкувати до м’якості. Посолити, поперчити, додати цукор і томатну пасту. Тушкувати 5 хвилин.

Викласти приготований соус зверху на цибуляники.

Львівські цибуляники з соусом готові!

рецепт цибуляників

Смачного 😉

0 коментарів до “Львівські цибуляникиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *